In 7 stappen Omgaan met JOUW HSP & HSS e-Coaching

Leer jezelf te zijn, voor meer vrijheid, blijheid en energie

Online training In 7 stappen Omgaan met Hoogsensitiviteit (HSP & HSS) € 275,00
Online training Dynamiek Onder- en Overprikkeling € 95,00
12 Live Q & A met Saskia Klaaysen via Teams (1,5 uur per keer) € 720,00
1 Ecoaching consult € 100,00
BONUS Online Masterclass Hoogsensitieve High Sensation Seeker (replay) € 35,00
BONUS Online Masterclass Herstel van Stress bij Hoogsensitiviteit (replay) € 35,00
BONUS Online Masterclass Rejection Sensitivity (replay) € 35,00
BONUS Online Masterclasses Onderprikkeling (replays) € 50,00
BONUS Online Masterclass Perfectionisme en Faalangst bij hoogsensitiviteit (replay) € 35,00
BONUS Specials Hoogsensitief Ouderschap, Daten, Emotioneel Perfectionisme, Emoties € 120,00
Totale waarde € 1.500,00
50% korting Nu € 750,00
Welke betaaloptie wil je gebruiken?
Jouw gegevens
Hoe wil je betalen?
Voeg toe aan je bestelling
Besteloverzicht

De training heeft me veel begrip voor al mijn verschillende kanten gebracht. Mijn vele denken remde mijn hoogsensitieve HSS kant af. Ik raakte onderprikkeld. De coaching sessies zijn bijzonder, omdat deze precies blootleggen waar je als HSS’er vastloopt. Tijdens de sessie kwam ik er achter waar mijn knelpunten/pijnpunten liggen, waar rationeel denken gevoel overstemd. Daardoor kan ik beter bij mezelf blijven. Ik weet nu dat ondernemen mij beter past vanwege de uitdaging en de afwisseling.

Sybe

Ik merk dat er voor mij enorm veel kwartjes gevallen zijn en dat het heel goed was ervaringen te delen met jou en soms met een paar andere mensen. Ik heb er heel erg veel aan gehad. Ik heb het gevoel dat ik nu mijn sensitiviteit begrijp en dat ik mee begin te leven (HSS). Ik maak andere keuzes vanuit dat begrijpen. Dat voelt heel goed. Ik vind dat je een geweldige cursus hebt samengesteld en ik raad hem ook regelmatig aan bij andere mensen. Je hebt mij geholpen belangrijke stappen te zetten op de hobbelige weg naar mezelf. En hoe waardevol is dat?! Ik voel me heel anders over mezelf en daar heb je zeker aan bijgedragen. Ik ga opgewekt verder met de nodige uitdagingen die voor me liggen.

Margriet

De online training was een uitkomst voor mij. Ik woon in Zwitserland en ik kon dus toch training van Saskia te krijgen. En af en toe individuele begeleiding via Zoom. We deden online de opdracht met poppetjes om meer inzicht te krijgen in de wisselwerking tussen mij en mijn gezin. In mijn geval werkte ik met allerlei voorwerpen, want ik had geen poppetjes in huis. In mijn eentje werkte hij niet echt lekker. Saskia zag online veel meer dan ik ooit in mijn eentje had ontdekt. Ik kreeg inzichten die me nu nog steeds helpen. Dankjewel Saskia!

Mirjam