Online Masterclass Herstel van stress bij HSP & HSS

Ontdek hoe je kunt herstellen van stress bij hoogsensitiviteit met deze masterclass.


* Bij hoogsensitieve mensen uit stress zich op verschillende manieren. Zo kun je overprikkeld raken doordat je overweldigd raakt door je omgeving en innerlijke prikkels als gedachten, pijn en emoties. Maar bij gebrek aan de juiste mentale uitdaging, voldoende zingeving en plezier en te veel moetjes raak je gestresst door onderprikkeling. Het is belangrijk om te begrijpen wat stress is en waarom het zich meer voordoet bij hoogsensitiviteit.

* Deze nieuwe masterclass helpt je om de signalen en oorzaken van over- en onderprikkeling te herkennen en te begrijpen hoe je hiervan herstelt. Leer hoe je balans vindt tussen over- en onderprikkeling en hoe je op de juiste manieren handelt om rust te vinden of actie te ondernemen.

* Veel hoogsensitieve mensen hebben moeite om tijdig rust te nemen of tijdig een nieuwe activiteit te starten. Vooral hoogsensitieve high sensation seekers. Dat komt door allerlei oorzaken, omdat jij gewend bent om op een bepaalde manier met stress om te gaan. Dit veranderen valt niet altijd mee. Maar maak je geen zorgen, we gaan dieper in op dit probleem en leer je hoe je dit kunt doorbreken.

*Krijg meer grip op je stress met deze masterclass en ontdek hoe je sneller weer in balans komt. Schrijf je nu in en begin vandaag nog met het opbouwen van een gezonde, levensstijl.

Programma:
> Wat is stress?
> Waarom heb je sneller of meer stress bij hoogsensitiviteit?
> Hoe herken ik tijdig stress door onder- & overprikkeling?
> Hoe herstel ik van overprikkeling? Quick fixes en duurzaam herstel.
> Hoe herstel ik van onderprikkeling? Quick fixes en duurzaam herstel.
> Hoe krijg ik balans in over & onderprikkeling?
>Waarom doe ik niet wat ik te doen heb voor tijdige rust of actie, en hoe doorbreek ik dat?

De masterclass duurt ongeveer 1,5 uur en je ontvangt na afloop een replay
Mocht de groep vol zijn, dan wordt een nieuwe datum gepland.
Trainer: Saskia KlaaysenOnline Masterclass Herstel van stress bi...